Verzenden en retourneren

Verzending

Made by Owi is onderdeel van Bofacom. Bestellingen worden op maandag t/m vrijdag door ons verwerkt en verzonden. Bestellingen worden elke werkdag verwerkt. Nadat wij het pakket verzonden hebben ontvang je dit meestal binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Naast snelle levering rekent Bofacom vanaf €50,- geen verzendkosten (bij bestellingen tot €50,- vragen wij slechts een bijdrage van €4,95 (NL en BE).

Je bestelling wordt verzonden met DHL of PostNL. Indien je voor 15:00 besteld hebt (ma-vr) wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden.
* Indien beschikbaar! Als het product op ”nabestellen” staat ontvangt u een terugkoppeling over de geschatte leverdatum.

Wanneer je vragen hebt over je bestelling, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dan voor je kijken hoe het met je pakketje staat.

Retourneren

Wij hopen dat je net zo blij bent met de bestelling als dat wij zijn met jou als klant. Als je onverhoopt een product terug wil sturen, dan staan we voor u klaar. Laat dit ons per e-mail via info@madebyowi.nl weten binnen 14 dagen na ontvangst. Vanaf het moment dat u heeft aangegeven de bestelling retour te willen sturen heeft u nog 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk te retourneren.

Er zijn een paar belangrijke dingen die je moet weten wanneer je een product terugstuurt:

  • Je hebt 14 kalenderdagen na ontvangst om de retour aan te melden
  • Je hebt na het aanmelden van de retour nog 14 kalenderdagen om de bestelling retour te retourneren
  • Alleen producten die direct bij Made by Owi zijn gekocht kunnen worden teruggestuurd. Producten die zijn gekocht bij retailers of winkels moeten volgens hun eigen retourenbeleid teruggestuurd worden
  • Alle artikelen moeten ongebruikt in hun originele, verpakking worden geretourneerd
  • Als de producten gebruikt zijn op een manier die verder gaat dan noodzakelijk is om de producten te beoordelen, dan kunnen wij hiervoor waardevermindering in rekening brengen.

 

Hoe stuur ik een product terug?

Jammer dat het Made by Owi product u niet heeft kunnen overtuigen. Vult u alstublieft het retourformulier in en stuur deze mee met de product(en). Heeft u geen printer? Dan kunt u de gevraagde gegevens ook op een briefje schrijven en deze bij de retourzending steken. Tenzij anders door ons vermeld, mag de retourzending (op eigen kosten) worden opgestuurd naar:

Made by Owi
Lagendijk 3 – A112
1541KA, Koog aan de Zaan
Nederland

Tip: Bewaar het verzendbewijs. Mocht er onverhoopt iets misgaan met de retourzending, dan kunnen we de zending daarmee traceren

 

Geld terug

Binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven het artikel retour te willen sturen zullen we het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) terugstorten, mits we de retourbestelling op dat moment ontvangen hebben of mits u kunt aantonen dat u de bestelling retour heeft gestuurd. Doorgaans verwerken we retourzendingen binnen enkele werkdagen na ontv